Григор Димитров отпадна в третия кръг на турнира на твърда

...
Григор Димитров отпадна в третия кръг на турнира на твърда
Коментари Харесай

Григор Димитров загуби от Яник Синер и отпадна в Маями

Григор Димитров отпадна в третия кръг на шампионата на твърда настилка от сериите Мастърс в Маями с награден фонд 8,8 милиона $. Българинът отстъпи на международния номер 11 Яник Синер от Италия с 3-6, 4-6. Срещата продължи 88 минути.

Димитров позволи два пробива в първия сет и го загуби с 3-6. Във втората част Григор на два пъти имаше преднина от пробив, само че не съумя да я задържи. При 4-5 Димитров избави два мачбола на личен сервис, само че при третия Синер затвори мача в своя изгода. Българският тенисист преследваше трето присъединяване в осминафиналите във Флорида, само че не съумя да го реализира. В първия си мач в Маями Димитров записа трисетова победа над германеца Ян-Ленард Щруф.

" Григор е извънредно надарен и образован състезател, тъй че съм доста удовлетворен от играта си през днешния ден ", показа Синер след триумфа. " Много съм удовлетворен от представянето си на ретур, изключително на втория му сервис, когато се пробвах да бъда доста нападателен ", добави италианецът, откакто завоюва 17 от 26 точки на втори сервис на Димитров. В идната фаза Синер ще се изправи против Андрей Рубльов, който победи Миомир Кецманович за по-малко от час игра./БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР