Григор Димитров отпадна рано от турнира ATP 500 във Вашингтон,

...
Григор Димитров отпадна рано от турнира ATP 500 във Вашингтон,
Коментари Харесай

Гришо отпадна рано от турнира във Вашингтон

Григор Димитров отпадна рано от шампионата ATP 500 във Вашингтон, откакто отстъпи на Иля Ивашка от Беларус с 2:6, 6:7(4) в среща от втория кръг. По-рано Григор и Томи Пол се класираха за четвъртфиналите в конкуренцията за двойки, записвайки триумф със 7:6(8), 6:2 над американците Сам Куери и Джак Сок. На сингъл обаче нашето момче разочарова в първия си мач след травмата.

Припомняме, че поради контузия в гърба Димитров се отдръпна от "Ролан Гарос " в срещата си с Маркос Хирон в първия кръг, след което се възстановяваше и пропусна няколко шампионата.

От самото начало на дуела с Ивашка играта на Григор беше придружена от доста непредизвикани неточности, като той приключи срещата с цели 40. Българинът не съумя да резервира централизация в най-решаващите моменти и на втория сет, когато беше в положение да обърне развоя.

Григор стартира чудесно срещата с гейм на нула, само че позволи пробив за 1:2 и в последна сметка загуби първата част с 2:6. Вторият сет започва по еднакъв метод, а Димитров изостана с 3:5. Той обаче съумя да обърне развоя и поведе с 6:5, само че по-късно позволи поврат и загуби, отпадайки от шампионата на сингъл във Вашингтон.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР