Григор Димитров отпадна от турнира по тенис във Вашингтон след

...
Григор Димитров отпадна от турнира по тенис във Вашингтон след
Коментари Харесай

Григор Димитров беше разбит от Данийл Медведев във Вашингтон

Григор Димитров отпадна от шампионата по тенис във Вашингтон след загуба с 4-6, 2-6 от руснака Данийл Медведев. Срещата продължи малко повече от час и в края ѝ българинът показва явно отвращение за игра. Димитров беше особено поканен за присъединяване в шампионата в последния миг, за което той промени предварителната си стратегия.

Срещата беше равностойно единствено в първите шест гейма. Дотогава двамата си бяха разменили по един пробив на нула. В седмия гейм Медведев осъществя втори пробив, с след който елементарно завоюва първия сет с 6-4.

Във втората част имаше леко възкръсване в играта на хасковлията. При 2-1 за него, той доближи до 40-15 при сервис на руснака. Гришо изпусна точките за пробив и рухна. В оставащите геймове Димитров показва предпочитание за бързо привършване на срещата.

Григор Димитров сервира доста едва в мача. Той вкара половината от първите си сервиси и завоюва единствено 72 % от изиграните при тях точки. Медведев вкара две трети от първите си подавания и доближи до триумф в 80 % от тях. Гришо не пропусна да направи 6 двойни неточности.

Загубата бетонира 11-тото място на хасковлията в ранглистата на АТП. Следващото му присъединяване е на откритото състезание на Канада, което стартира в понеделник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР