Григор Димитров отпадна от турнира по тенис на твърда настилка

...
Григор Димитров отпадна от турнира по тенис на твърда настилка
Коментари Харесай

Григор Димитров отпадна от турнира по тенис в Синсинати

Григор Димитров отпадна от шампионата по тенис на твърда настилка от сериите " Мастърс " в Синсинати (САЩ) с награден фонд от 7 665 215 $. В среща от първия кръг най-хубавият български тенисист загуби с 2:6, 2:6 против Александър Зверев.

Бившият първенец Димитров позволи два пробива в първия сет на дуела и изостана в резултата. Картината беше сходна и във втората част, когато поставеният под номер 16 представител на Германия завоюва подаването на хасковлията за 2:1 и 4:1, а българинът в нито един миг не беше покрай това да изненада своя съперник.

Зверев, който също е някогашен притежател на купата от шампионата в щата Охайо, направи 8 аса, против нито един в интерес на Григор Димитров. Българският тенисист позволи 16 непредизвикани неточности и пласира единствено 13 печеливши удара в срещата, траяла 73 минути. 

Това е пето проваляне за Димитров в общо шест срещи с Александър Зверев. Във втория кръг германецът ще играе против Йошихито Нишиока (Япония), отстранил Грегоар Барер (Франция) след 6:4, 7:5. 

Турнирът в Синсинати, който е подгряващ преди Откритото състезание на Съединени американски щати, продължава до 20 август. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР