Григор Димитров отпадна от турнира Мастърс 1000 в Маями след

...
Григор Димитров отпадна от турнира Мастърс 1000 в Маями след
Коментари Харесай

Гришо отпадна безславно в Маями

Григор Димитров отпадна от шампионата " Мастърс " 1000 в Маями след загуба от Яник Синер с 3:6, 4:6. Срещата продължи по-малко от час и половина. Българинът не сподели най-хубавото, на което е кадърен и преклони глава пред 11-тия в международната ранглсита. Първият сет не се разви съгласно упованията на Димитров. В началото всеки печелеше подаването си, само че първият основен миг пристигна в петия гейм, когато хасковлията сервираше. Тогава той загуби подаването си на нула и разреши на противника му да го пробие за 3:2 и да вземе самодейността. 

Григор продължи да се бори, с цел да остане в сета и докара нещата до 3:5. Тогава той за повторно се пропука на личен сервис и позволи втори пробив, с което сетът отиде на сметката са Синер - 3:6.

Вторият сет предложи много повече безредици. Григор стартира стремително с пробив на нула. След това бе на път да загуби своя сервис-гейм, откакто изоставаше с 0:40, само че някак съумя да се измъкне и да поведе с 2:0 гейма. Синер обаче резервира успокоение и съумя да върне пробива за 2:2. Димитров обаче още веднъж проби противника си за 3:2, само че и този път не съумя да затвърди пробива и още в идващия гейм позволи резултатът да бъде подравнен - 3:3. След това двамата играчи завоюваха своите сервис геймове, само че Синер към този момент излезе напред в резултата с 5:4. В този миг Григор сервираше за оставане в мача, само че още веднъж сподели съмнения и в последна сметка бе продънен за трети път в сета и това беше съдбовно, като противникът му стигна до успеха с 6:4.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР