Григор Димитров отпадна от Аустрелиън Оупън през вчерашния ден, но

...
Григор Димитров отпадна от Аустрелиън Оупън през вчерашния ден, но
Коментари Харесай

Бекер: Григор имаше небходимото, за да победи Джокович; Новак не би се преструвал

Григор Димитров отпадна от Аустрелиън Оупън през вчерашния ден, само че несъмнено може да извлече единствено и само позитиви от представянето си в Мелбърн, откакто беше изцяло равносилен против деветкратния първенец Новак Джокович, а даже самият някогашен номер едно призна по какъв начин дуелът до последно не е е бил решен в негова изгода. 

Изглежда Борис Бекер изцяло споделя мнението на своя някогашен ученик, съдейки по ласкавите му думи за първата ни ракета в своето последно изявление, където също по този начин не пропусна да отбрани 21-кратния притежател на " мейджър " титли от нападките към него, че преекспонира сериозността на контузията си в региона на лявото коляно:

" Познавам го от доста дълго време насам и съм наясно с неговите проблеми. Новак може да стисне зъби по време на най-важните точки, единствено че не може да изолира казуса в хода на целия дуел. Понякога си мислиш, че просто блъфира, само че той не е подобен и не би се държал по сходен метод, в случай че няма основателна причина.

В момента Новак търси бърза развръзка в точките, пробвайки се да извлече оптималното от своя начален удар, тъй като единствено по този начин би имал късмет да завоюва десетия си трофей от Аустрелиън Оупън. Вчера го видяхме съвсем от самото начало да господства в разиграванията благодарение на своя форхенд, като самата среща беше доста забавна, защото беше изпълнена с приливи и отливи в представянето му. Григор имаше всичко належащо, с цел да победи Джокович, но Ноле беше доста по-стабилен от него в решителните моменти " - разяснява най-младият първенец в историята на Уимбълдън.

Източник: Tennis 365

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР