Григор Димитров отпадна още в първи кръг на Откритото първенство

...
Григор Димитров отпадна още в първи кръг на Откритото първенство
Коментари Харесай

Контузия спря Григор в първи кръг на Уимбълдън

Григор Димитров отпадна още в първи кръг на Откритото състезание на Англия по тенис, откакто се отхвърли поради травма при резултат 6-4, 2-5 против американеца Стив Джонсън. Нашият тенисист поведе със сет на нула на 93-ия в света, само че бе заставен да приключи прибързано присъединяване си в шампионата поради проблем в бедрото. Срещата продължи към един час .
Григор Димитров.
Двубоят сред двамата трябваше да се изиграе по проект в понеделник, само че дъждът го отсрочи за през днешния ден по обяд. 18-ият в главната скица българин първи стигна до пробив в откриващата част след шест следващи гейма без брейк. Григор удържа преднината си и дръпна в резултата. В края на втория гейм Димитров получи проблем в бедрото и изиска медицински таймаут, като излезе от корта. След появяването си назад той бе продънен от Джонсън, който по-късно затвърди брейка. Нашият тенисист се пребори за връщането на пробива, само че очевидно бе стеснен в напредването си на корта и това докара до нов брейк, а при 2-5 във втората част, първата ни ракета приключи присъединяване си в дуела.

Джонсън, който завоюва трети от осем мача с Димитров, ще играе с спечелилия от срещата сред участващия с " уайлд кард " представител на домакините Райън Пенистън и швейцареца Хенри Лааксонен. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР