Григор Димитров отпадна на осминафиналите на Мастърс 1000 турнира в

...
Григор Димитров отпадна на осминафиналите на Мастърс 1000 турнира в
Коментари Харесай

Григор Димитров взе само четири гейма на световния №1 на осминафиналите в Париж

Григор Димитров отпадна на осминафиналите на Мастърс 1000 шампионата в зала в Париж. Българинът отстъпи с 1:6, 3:6 пред международния №1 Карлос Алкарас.

Това беше първа среща сред двамата, а загубата на Димитров публично поставя завършек на сезон 2022 в професионалния тур за него.

Карлос Алкарас стартира вихрено и след два поредни пробива поведе с 4:0 гейма. До края на сета Димитров съумя да вземе един път подаването си, само че откакто загуби за трети път собствен сервис-гейм отстъпи в сета с 1:6 след едвам 28 минути игра.

Григор Димитров стигна до първата си точка за пробив в откриващия гейм на втората част, само че Алкарас я отрази с ас по правата, след което и взе подаването си. В ответния гейм испанецът проби, след което решително затвърди за 3:0. Димитров обаче откри сили да отговори на предизвикването и съумя да изравни - 3:3, като по-късно даже пропусна две поредни точки за нов пробив. За сметка на това Алкарас проби за 5:3 в идващия гейм, след което затвори срещата със собствен сервис.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР