Григор Димитров отпадна на 1/8-финалите на последния за годината тенис

...
Григор Димитров отпадна на 1/8-финалите на последния за годината тенис
Коментари Харесай

Димитров загуби спечелен мач в Париж

Григор Димитров отпадна на 1/8-финалите на последния за годината тенис шампионат от сериите " Мастърс 1000 " - в Париж (Фр, €4.2 млн.). Той загуби на процедура извоюван мач против 208-сантиметровия колос Джон Иснър с 6:7 (10), 7:5, 6:7 (3).

След 2:20 минути борба на корта, Григор бе пред победа с 6:3 в третия сет, откакто най-сетне съумя да направи втория си пробив в подаването на Иснър при 3:2 в своя изгода. Застанал на сервис за затваряне на мача обаче, българинът бе неразпознаваем и позволи рибрейк, печелейки едвам едно разиграване. Така се стигна до равнене на геймовете и втори тайбрек в дуела, в който нашият още веднъж бъркаше привидно лесни топки.

Това бе втора победа на американеца над Григор в досегашните им три публични мача в АТР-надпревари. Въпреки неуспеха си обаче българинът ще се изкачи от понеделник най-малко с едно място в международната класация. В момента той е шести в ранкинга онлайн, а не може да падне по-надолу от седмо място. Рекордното класиране в кариерата му е осмата позиция, от която стартира на конкуренцията в Париж. Пред него предстоят и Финалите на АТР в Лондон.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР