Григор Димитров отново влезе в ролята на певец. Това се

...
Григор Димитров отново влезе в ролята на певец. Това се
Коментари Харесай

Григор отново влезе в ролята на певец

Григор Димитров още веднъж влезе в ролята на артист. Това се случи по време на занимателно изявление след дуела на първата ни ракета с белгиеца Давид Гофен на Финалния шампионат в Лондон. Интервюто обаче в действителност бе смешка, която американският тенисист Райън Харисън, който взе участие в шампионата на двойки, си направи с 26-годишния хасковлия. Харисън накара журналиста да зададе на Григор въпроса по кое време българинът е избрал тениса пред моделството, а малко по-късно Димитров трябваше да демонстрира певческите си (не)умения, откакто бе поощрен да изпее част от ария на " Бекстрийт Бойс ".

Тази вечер Григор излиза в последния си мач от Група " Пийт Сампрас " против испанеца Пабло Кареньо Буста в влиятелната конкуренция в британската столица. Григор към този момент си обезпечи място на полуфиналите, където на следващия ден от 22,00 часа българско време ще премери сили с американеца Джак Сок.

През януари Григор, Роджър Федерер и Томи Хаас развеселиха почитателите на тениса, като взеха решение да показват опциите си в пеенето в занимателно клипче.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР