Григор Димитров отново е осминафиналист на “Ролан Гарос, след като

...
Григор Димитров отново е осминафиналист на “Ролан Гарос, след като
Коментари Харесай

Григор Димитров: Постоянството е ключът

Григор Димитров още веднъж е осминафиналист на “Ролан Гарос ”, откакто съкруши с 6:4, 6:3, 6:1 германеца Даниел Алтмайер в дуел от третия кръг на шампионата в Париж. По този метод най-хубавият български тенисист изравнява най-хубавото си класиране на шампионата от 2020-а, когато също доближи до тази фаза. Ето какво сподели Димитров след дуела.
 Григор отнесе още един противник по пътя към осминафиналите на “Ролан Гарос ” Григор отнесе още един противник по пътя към осминафиналите на “Ролан Гарос ”
“Това беше първият ми мач във вечерната сесия в Париж. Благодаря за поддръжката. Публиката в действителност сътвори страхотна атмосфера. Благодаря ви още веднъж. Постоянството е ключът. Преодолях някои компликации по пътя, само че продължавах да имам вяра в себе си и продължавах да демонстрирам добър тенис. С моя екип се опитвахме просто да поддържаме нещата на високо равнище. Целта е да се концентрирам върху идващия мач, идващия гейм и по този начин нататък. Засега нещата са под надзор. Сега просто ще се опитам още веднъж да се концентрирам и да върша нещата, които правех до момента тук. Да се възстановя добре и да бъда сигурен в това, че идващия път, в който стъпя на паркета, ще покажа още веднъж най-хубавия си тенис ”, сподели Димитров след мача.

На осминафиналите Григор ще играе против Александър Зверев или Франсис Тиафо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg