Григор Димитров отнесе сериозни критики след загубата от Кевин Андерсън

...
Григор Димитров отнесе сериозни критики след загубата от Кевин Андерсън
Коментари Харесай

Експерти: Григор Димитров няма идея какво се случва на корта

Григор Димитров отнесе съществени рецензии след загубата от Кевин Андерсън с 2:6, 2:6 на четвъртфиналите в Торонто. Експертите на " Скай Спортс " и някогашните тенисисти Грег Руседски и Анабел Крофт разясниха неубедителното показване на българина тази година.

Според Руседски Димитров е изгубил увереността си и " няма концепция какво се случва ".

" Ако бях треньор на Григор, щяхме да отидем на корта и да упражняваме сервиси през целия ден, цяла нощ и на другия ден. Увереността му е разтърсена, тъй като във всеки значим миг той прави двойни неточности. Виждаме го в три следващи мача.

Той би трябвало да стигне до миг, в който има вяра в това, което прави. Но казусът е, че той бърка на дължина, бърка на ширина, бърка на мрежата. Няма единствено един съставен елемент, в който бърка. Той няма концепция какво се случва ", съобщи Руседски, който е достигал до №4 в света, предава Бтв.

Крофт пък счита, че Григор има потребност от психолог.

" Няма значение какъв брой тренираш, когато душевен не се справяш с напрежението и не успяваш да покажеш опциите си. Той би трябвало да продължава да тренира интензивно, само че това няма да реши казуса. Има потребност от психолог, психотерапевт. Става дума за смяна на мисленето, когато хвърля топката за сервис. Нещо се случва в главата му, когато хвърли топката, и психолог може да му помогне ", съобщи Крофт.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР