Григор Димитров откри тазгодишната си кампания на US Open със

...
Григор Димитров откри тазгодишната си кампания на US Open със
Коментари Харесай

Готови за зрелище: Ясен е началният час на сблъсъка между Григор и Мъри на US Open!

Григор Димитров откри тазгодишната си акция на US Open със зрелищна победа над международния №115 Алекс Молчан, откакто реализира своя първи поврат от 0:2 сета в кариерата след цели 4 часа и 40 минути игра. Сега за най-хубавия ни тенисист обаче следва още по-тежко предизвикателство, защото го чака конфликт с един от най-борбените играчи в международния мъжки тенис, а точно трикратния притежател на купа от Шлема и някогашен №1 Анди Мъри.

Предстоящият дуел между нашия съотечественик и английският представител обещава да бъде един от най-интригуващите във втория стадий на конкуренцията в Ню Йорк, заради което ще открие програмата на първия по големина корт - " Артър Аш ". Това значи, че началото му ще бъде сложено в точно 19:00 часа българско време, а вие още веднъж ще имате опция да го наблюдавате на нормалните линкове в Tennis.bg.

До този момент Димитров и Мъри са се изправяли един против различен общо 11 пъти, като в единствено 3 от случаите успеха е била на страната на първата ни ракета. Все отново положителните вести за нашето момче са, че всички тези конфликти са се състояли в годините, когато шотландецът се намираше в своята пикова форма, като последният от тях датира от финала в Пекин през 2016-а. Същата година двамата се изправиха един против различен и на кортовете на US Open, когато първенецът от 2012-а отпусна единствено 5 гейма на родния ни играч.

Стадион " Артър Аш " (начало 19:00 часа):

1. Григор Димитров - Анди Мъри

2. Янина Викмайер - Мадисън Кийс

3. Карлос Алкарас - Лойд Харис (не преди 02:00 часа)

4. Патрисия Мария Тиг - Джесика Пегула

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР