Григор Димитров откри сезона си на трева през вчерашния ден,

...
Григор Димитров откри сезона си на трева през вчерашния ден,
Коментари Харесай

Сензацията от миналия сезон е следващият опонент на Григор Димитров в Куинс!

Григор Димитров откри сезона си на трева през вчерашния ден, като записа отличен триумф на старта в Куинс, където е първенец от към този момент далечната 2014-а година, против международния номер 11 и локален любим Камерън Нори. Първата ни ракета изигра един от най-силните си дуели дотук през годината, като началният му удар функционираше на забележително високо равнище, а в разиграванията някогашният номер три впечатли с положителното си напредване и главозамайващия брой уинъри, които осъществя, с цел да в профил след това финалиста от конкуренцията, против който нямаше победа към този миг в кариерата си.

Следващото затруднение за родния ни представител на шампионата в британската столица е сензацията на предишния сезон Ботик ван де Зандсхулп, който остави много въпросителни с представянето си през днешния ден и позволи забележителен брой грешки, само че в последна сметка след близо три игрови часа съумя да пречупи съпротивата на домакинския представител и квалификант Пол Джъб в три елементи със 7:6(5) 4:6 6:1.

Нидерландецът своебразно се появи на АТР сцената във втората половина от предходната година, когато доближи четвъртфиналите на US Open, бъдейки още отвън първите 100 на света, и след това се трансформира в единствения тенисист, който е взел сет на бъдещия първенец Даниил Медведев. Още при първия си шампионат за годината - на АТР 250 конкуренцията в Мелбърн, международният номер 29 премери сили с Гришо, само че след сериозна драма и два отразени мачбола нашето момче го надделя в три сета.

Ван де Зандсхулп изпрати с положителни страсти клей конкуренциите, като даже в Мюнхен доближи първия си край на АТР равнище, само че в мача за купата му се наложи да се откаже заради здравословни проблеми. Нидерландецът през предходната седмица взе присъединяване на домашния си шампионат в Хертогенбош, където биваше определян за любимец в първия си мач против Емил Руусовори, само че се показа на много ниско ниво и напусна конкуренцията след единствено един изигран дуел.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР