Григор Димитров откри по желания от всички ни начин тазгодишното

...
Григор Димитров откри по желания от всички ни начин тазгодишното
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров срещу Емил Руусувори във втория кръг на Ролан Гарос

Григор Димитров откри по стремежи от всички ни метод тазгодишното си присъединяване на Ролан Гарос, откакто затвърди мощната си форма и потегли с разгромна победа над квалификанта Тимофей Скатов, губейки едвам пет гейма. Следващото тестване на пътя на най-хубавия ни тенисист обаче се оказва надалеч по-реномиран тенисист в лицето на международния номер 46 Емил Руусувори, който за втора поредна година преодолява откриващия кръг в Париж, както и може да се похвали с четвъртфинал на Мастърса в Маями по-рано в хода на сезона.

Финландецът несъмнено не е измежду най-изявените играчи на червени кортове в АТР Тура, като и салдото на успехите му потвърждава това, имайки едвам 14 триумфа в 33 мача на клей в конкуренциите от най-голям клас, само че това надалеч не значи, че би трябвало да бъде подценяван. Именно Руусувори бе тенисистът, който беше най-близо до това да надвие Карлос Алкарас на Мастърса в Мадрид, когато го поведе със сет задатък и остана на единствено три гейма разстояние от крайния триумф, което единствено по себе си ни подсказва, че скандинавецът е измежду подводните камъни при непоставените тенисисти на Откритото състезание на Франция.

В историята на съперничеството сред българина и международния номер 46 пък липсват досегашни срещи, което прави идния дуел още по-непредвидим, като дебютният конфликт посред им е плануван втори в програмата на Court 7 и ще започва директно след края на мача сред Беатриз Хадад Мая и Диана Шнайдер, което ни кара да го чакаме след 13:30 часа българско време. Вие пък ще имате опцията да наблюдавате онлайн дуела на Григор Димитров против Емил Руусувори от втория кръг на Ролан Гарос на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР