Григор Димитров остана доволен от играта си в първия кръг

...
Григор Димитров остана доволен от играта си в първия кръг
Коментари Харесай

Гришо атакува титла от Шлема

Григор Димитров остана удовлетворен от играта си в първия кръг на Откритото състезание на Австралия. Поставеният под номер 3 в схемата българин разкри, че е пристигнал в Мелбърн да нападна купата, само че ще играе мач за мач.

" Доволен съм от формата си. Толкова е хубаво да се върна тук. Имам страхотни мемоари, обичам да играя на този корт ", показа българинът незабавно след дуела.

" Днес имаше много мощен вятър по време на загрявката. Не можеш да използваш оптимално ударите си, само че аз се пробвах да бъда съсредоточен и да употребявам всяка опция, както и да спестя малко сили ", съобщи международният номер 3.

Той бе безапелационен, че е изцяло подготвен да нападна купа от Големия шлем: " Гледам от мач на мач. Това постоянно е било моя фантазия. Постигнах някои неща, които постоянно съм желал. Това е идната стъпка. Не желая да неистина и да звуча прекомерно непретенциозно. Единственото, което мога да направя, е да се разпределям на 100% % и да се опитам да подвигам равнището с всеки мач ", показа Григор Димитров.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР