Григор Димитров определено не оправда високите очаквания през сезон 2018.

...
Григор Димитров определено не оправда високите очаквания през сезон 2018.
Коментари Харесай

Григор Димитров все още превъзмогва загубата на скъп човек

Григор Димитров несъмнено не оправда високите упования през сезон 2018. Най-добрият български тенисист завърши годината с отпадане на 1/8-финалите на шампионата от сериите " Мастърс " в Париж.

През 2018-а Димитров записа едвам 24 победи в 43 мача, като доближи до единствено един край - през февруари в Ротердам.

Григор разяснява, че изпраща тежък сезон, в който е минал през редица компликации, както и проговори за загубата на един от най-важните му хора - дядо му Господин, на който е кръстен. Припомняме ви, че преди скоро Гришо загуби дядо си. Родителите на звездата Димитър и Мария пазеха в загадка тъжната новина през януари, до момента в който Григор участваше на Откритото състезание на Австралия.

" Имах травми и персонални проблеми. Загубих значим за мен човек, само че тези неща не трябва да ме оправдават ", сподели Григор при един от първите случаи, в които прави равносметка на миналия сезон 2018.

Той започва годината на трето място в международната класация, само че поради неуверените си изяви, изключително във втората половина от сезона, от на следващия ден ще падне на 19-ото място.

" Беше тежък, сложен сезон, само че не мисля да върша нещастия. Спадове се случват на всеки човек, написа Блиц. По-важното е, че с моите хора знаем, че аз мога. Да, несъмнено имаме неточности и всички работим те да бъдат отстранени. Бях поставян във всеки мач като любимец. Това може би също се оказа решаващо в някои срещи, въпреки и на подсъзнателно равнище, защото бе нещо ново за мен ", проучва Димитров.

" Искам да надвивам, да спечелвам трофеи и съм сигурен, че идната година ще успеем с доста труд, пот и най-много здраве да се върна като за начало в Топ 10 ", окуражен е Гришо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР