Григор Димитров официално обяви, че се завръща в игра на

...
Григор Димитров официално обяви, че се завръща в игра на
Коментари Харесай

Григор Димитров потвърди, че се завръща във Вашингтон


Григор Димитров публично разгласи, че се завръща в игра на ATP 500 шампионата във Вашингтон. Той направи тов посредством малко видео, оповестено в обществените мрежи. Надпреварата в столицата на Съединени американски щати ще се организира от 1 до 7 август.

„Здравейте, почитатели! Много съм разчувствуван да разглася, че ще се завърна във Вашингтон, с цел да играя на Citi Open. Наистина ми харесва мястото, това е един от обичаните ми градове и нямам самообладание да играя пред вас. Купете си билети още в този момент и се надявам да се забележим там“ – сподели международният №19.

Димитров не е играл от Уимбълдън, когато не заставен да се отдръпна поради контузия от мача против Стив Джонсън в първи кръг. Предстоящото присъединяване на българина на Citi Open ще бъде седмо в кариерата му. До момента най-хубавото му класиране датира от 2013, когато победи Шавиер Малис и Сам Куери преди да отстъпи пред Томи Хаас на четвъртфинала. Димитров игра на шампионата и предходната година, само че отпадна във втори кръг след проваляне от Иля Ивашка (2-6, 6-7).

Към момента Димитров е шестият най-високо ранкиран участник, като пред него в схемата са Андрей Рубльов, Хуберт Хуркач, Тейлър Фриц, Денис Шаповалов и Райли Опелка. Сред участниците са още Анди Мъри, Карен Хачанов и Алекс Де Минор.

Миналата седмица Димитров обнадежди почитателите си посредством други две изявления в Instagram. Той организира подготовка с Феликс Оже-Алиасим в Монте Карло, след което разгласява малко посление до своите фенове, спроед което сега се е отдал на отмора и възобновяване, само че скоро ще стартира да се приготвя за завръщането си на корта.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР