Григор Димитров няма да вземе участие в нито един професионален

...
Григор Димитров няма да вземе участие в нито един професионален
Коментари Харесай

Българите през седмицата: Кузманов и Лазаров с мачове в София, Томова отново в действие

Григор Димитров няма да вземе присъединяване в нито един професионален мач през актуалната седмица, само че за сметка на това следва да забележим в деяние най-хубавата ни състезателка при дамите - Виктория Томова. Вики откри място в главната скица на WTA 250 шампионата в Монтерей и още довечера ще се състои нейният първи мач, който я опълчва с друга квалификантка, в лицето на Диан Пари.

По-късно през седмицата следва в зала " София " да се организира срещата сред България и Парагвай от плейофите в Световна група II от Купа Дейвис. В тима на страната ни попадат Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Александър Донски, Пьотр Нестеров, както и Янаки Милев и Динко Динев. Входът за мачовете и свободен, което значи, че всеки искащ има опция да наблюдавате изявите на нашите сънародници онлайн.

Българските състезатели през актуалната седмица:
Димитър Кузманов, Александър Лазаров, Александър Донски, Пьотр Нестеров, Янаки Милев и Динко Динев - Купа " Дейвис " в София, България Виктория Томова - WTA 250 шампионат в Монтерей, МексикоДжулия Терзийска и Денислава Глушкова - ITF W15 шампионат в Монастир, Тунис Габриел Донев, Симон-Антони Иванов, Самуил Конов и Мерт Рамадан - ITF M15 шампионат в Анталия, Турция

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР