Григор Димитров няма да участва на тазгодишното издание на Sofia

...
Григор Димитров няма да участва на тазгодишното издание на Sofia
Коментари Харесай

Травма ще попречи на Гришо да възпламени зрителите на Sofia Open 2020

Григор Димитров няма да взе участие на тазгодишното издание на Sofia Open. Това оповестиха уредниците на шампионата в обява във Фейсбук, като информацията е публична и е пристигнала от щаба на първата ни ракета.

„ В навечерието на шампионата уредниците на Sofia Open 2020 бяха осведомени от екипа на Григор Димитров, че заради травма той няма да може да се възползва от непокътнатата за него „ уайлд кард “ за присъединяване в домашния шампионат. Изразяваме нашето страдание за отсъствието на най-хубавия български тенисист и му желаем бързо възобновяване “ гласи изказването на уредниците на шампионата в столицата.

Григор Димитров получи травма в глезена по време на полуфиналния си мач против Дан Еванс на шампионата във Виена предходната седмица. Именно поради тази контузия международният №18 се отхвърли от присъединяване на провеждащия се сега Мастърс шампионат в Париж. Родните почитатели се надяваха няколкото дни отмора да оказват помощ на първата ни ракета да се възвърне за шампионата в София, само че за жалост това няма да се случи.

Последното присъединяване на Димитров на Sofia Open бе през 2017 година, когато завоюва купата след победа над Давид Гофен на финала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР