Григор Димитров несъмнено се наслаждава на най-добрия си тенис при

...
Григор Димитров несъмнено се наслаждава на най-добрия си тенис при
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров срещу Андрей Рубльов в 1/2-финалите на Мастърса в Шанхай!

Григор Димитров безспорно се любува на най-хубавия си тенис при тазгодишното си присъединяване на Мастърс 1000 шампионата в Шанхай, където реализира серия от впечатляващи победи, в това число и такава над топ поставения Карлос Алкарас, с цел да откри място на дебютния си полуфинал в конкуренцията. Първата ни ракета показва образно страхотната си спортна форма и в мача против Николас Джари, като не посрещна даже брейкбол в хода на съревнованието и се поздрави с безапелационен двусетов успех, извел го точно до финалната четворка в китайския град, където схемата изправя на пътя му последния останал представител на топ 15 в надпреварата - Андрей Рубльов.

Руснакът, който по-рано през годината подвигна дебютната си Мастърс 1000 купа на шампионата в Монте Карло, също може да се похвали с повече от мощна акция в Шанхай, поради обстоятелството че към момента не е изгубил даже сет и във вчерашния ден взе реванша си от Уго Юмбер. Съперничеството сред Димитров и международния номер 7 пък ни разкрива шест досегашни срещи, в които салдото във връзка с успехите е на респект и на сметката на всекиго от двамата състезатели откриваме по три триумфа, като в интерес на най-хубавия ни тенисист е това, че точно той победи при последния им дуел, датиращ отпреди година на конкуренцията във Виена.

Днешната полуфинална борба на Мастърса в Шанхай също по този начин изцяло закономерно беше избрана като по-интригуващият конфликт, целящ да дефинира единия финалист в надпреварата, и мачът бе подложен във вечерната сесия, което значи, че ще започва в 15:00 часа българско време. Вие пък не би трябвало да забравяте, че в случай че желаете да наблюдавате онлайн дуела сред Григор Димитров и Андрей Рубльов в спор за място в мача за трофея, ще можете да го извършите на някой от следните линкове:

 (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР