Григор Димитров несъмнено е сред най-големите любимци на публиката по

...
Григор Димитров несъмнено е сред най-големите любимци на публиката по
Коментари Харесай

Tennis TV припомня: Удивителен удар на Григор, на който Винъс Уилямс се възхити

Григор Димитров безспорно е измежду най-големите любимци на публиката по света и с изключение на с превъзходната си игра на корта, нашето момче печели благосклонностите на феновете и със своята в действителност забележителна харизма. Григор нееднократно се е доказвал като един от най-добре квалифицираните тенисисти във физически аспект и във всеки собствен мач изумява света с невероятното си напредване на корта, достигайки и отигравайки някои привидно недостижими топки.

Именно атлетизмът на Димитров бе почетен в къс запис, оповестен неотдавна в Instagram акаунта на Tennis TV. Откъсът е от мач на Григор по време на миналогодишното му присъединяване на BNP Paribas Open, а запаметяващото се осъществяване на най-хубавия ни играч можете да намерите в следното видео:
View this post on Instagram

Записът не остана неусетен и от живата легенда на американския женски тенис - Винъс Уилямс. Носителката на 7 трофеи от Големия шлем показа в своя Instagram акаунт обявата на Tennis TV и благодарение на емотикони изрази възхищението си от феноменалното осъществяване.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР