Григор Димитров не успя да спечели втора титла от сериите

...
Григор Димитров не успя да спечели втора титла от сериите
Коментари Харесай

Григор се закани: Догодина ще направим следващата крачка

Григор Димитров не съумя да завоюва втора купа от сериите Мастърс 1000 в кариерата си, откакто на финала в Маями отстъпи на Яник Синер с 3:6, 1:6. След мощното си показване на шампионата Димитров се завръща в топ 10 на международната класация за първи път от 2018 година насам и от на следващия ден ще бъде номер 9 в света. От началото на годината българинът има 20 победи и единствено 5 загуби. 

„ Яник, поздравления за теб и твоя тим. Това беше извънредно, необикновено начало на годината и необикновен тенис. Специално е да те гледа човек, само че и доста мъчно да се играесрущу теб. Но желая да се насладя на миг. Турнирът бе сложен за мен през годините, само че най-сетне се оправих добре “.

„ Благодаря на спонсорите, благодаря на доброволците. Ето ни тук, още една година. Макар да не съм победител през днешния ден, се усещам като победител в мача с помощта на поддръжката от ваша страна. Специално беше да играя пред вас. Бяха дълги две седмици, само че аз съм доста признателен. Гледам към екипа си и си мисля, че сме спечелили. Надявам се, че следващата година ще създадем идната крачка “, съобщи Григор след дуела.

„ Григор, ужасно е да те видя да играеш още веднъж на такова равнище. Винаги е наслаждение освен да играя с теб, само че и да си приказваме. Тренираме постоянно в Монако. Невероятният отбор зад тила ти също, доста работа седи зад тези резултати. Поздравления! “, бяха думите на Синер към Григор след края на мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР