Григор Димитров не пристигна у нас, за да приеме спортния

...
Григор Димитров не пристигна у нас, за да приеме спортния
Коментари Харесай

Майката на Григор: Той е абсолютен българин

Григор Димитров не дойде у нас, с цел да одобри спортния „ Икар “ за „ достижение на годината “. Причината е подготвителната му стратегия, подчинена на старта на новия сезон още на Нова година. А признанието в този момент е за стореното през 2017-а, когато той направи най-силния сезон в кариерата си – завоюва 4 трофеи, в това число в София, на „ Мастърс “-а в Синсинати (САЩ) и на заключителния шампионат в Лондон, като се придвижи до 3-ото място в международната класация.

От негово име премията получи майка му Мария, която даде обещание, че синът й скоро ще дойде, с цел да одобри персонално наградата – неповторима пластика на художника Христо Христов.

„ Радвам се и съм признателна за това самопризнание – съобщи майката на тенисиста. – Мога да ви кажа, че синът ми се гордее с тези награди. Той е безспорен българин. Любовта на хората е извънреден тласък за представянето му. “

До последно не беше ясно дали Димитров ще дойде у нас и за церемонията по награждаване на състезател и треньор №1 за 2017 година В последна сметка той изпрати видеопослание. А през вчерашния ден треньорът му Дани Валверду пусна в обществените мрежи фотография, на която Григор театралничи с испанския си сътрудник Фернандо Вердаско по време на подготовка на другия завършек на света – в Маями.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР