Григор Димитров направи кратко изказване пред канала на Australian Open

...
Григор Димитров направи кратко изказване пред канала на Australian Open
Коментари Харесай

Григор Димитров: Не приемам нищо за даденост

Григор Димитров направи малко изявление пред канала на Australian Open в YouTube преди началото на акцията си в Мелбърн. Българинът е 20-и подложен в главната скица и стартира в първи кръг против Янко Типсаревич рано сутринта в понеделник към 3:30-4:00 часа наше време.

Game day ready. #AusOpen pic.twitter.com/NyWbTa0c1c
— Grigor Dimitrov (@GrigorDimitrov) January 12, 2019

“Последните няколко месеца, явно, не минаха както се надявах и както чаках. Но работих върху това и допускам, че в този момент нещата се върнаха към естествения си темп. Нямах самообладание да стартира новата година. Много съм признателен за хората към мен, екипа ми, бяха невероятни през цялата година. Това, което съм, е поради тези хора и съм доста признателен, не одобрявам нищо за даденост. Мисля, че колкото по-голям ставам, с годините правя оценка повече всеки обособен мач”, разяснява Димитров във видеото на Australian Open TV.



Българинът има да пази 360 точки за международната класация от достигнатия четвъртфинал предходната година, когато отпадна в четири сета от британеца Кайл Едмънд. Във втори кръг вероятно го чака спечелилият от конфликта Пабло Куевас - Душан Лайович, а другояче е в четвъртината на Рафаел Надал, с който пък са в половина с Роджър Федерер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР