Григор Димитров може да отпадна в третия кръг на Аустрелиън

...
Григор Димитров може да отпадна в третия кръг на Аустрелиън
Коментари Харесай

Григор: Има много останал тенис в мен; чувствам се по-силен от всякога

Григор Димитров може да отпадна в третия кръг на Аустрелиън Оупън, само че остави сърцето си на корта в срещата си с Новак Джокович и го затрудни съществено, въпреки че не съумя да завоюва сет.  Въпреки отпадането в Мелбърн, то първата ни ракета няма нито един едва изигран мач от началото на сезона и несъмнено наподобява на прав път към това да се завърне в топ 10 на света, което е неговата огромна цяла през 2023-та. Изглежда относително напредналата тенис възраст на Димитров надалеч не е недостатък и той извлича оптималното от към този момент сериозния си опит в ATP Тура, като разкри следното в тази връзка пред формалните медийни канали на Откритото състезание на Австралия:

Въприемаш ли се за шоумен?

- Винаги съм имал една парченце вътре в себе си, която ме е карала да покажа допустимо най-хубавото си лице пред почитателите, само че професионализмът ми е излизал непроменяемо на напред във времето в сходни моменти и намирам границата. Сега съм на подобен стадий от кариерата си, че сполучвам по-лесно да изпитвам удовлетворение от постигнатото.

При младото потомство нещата не стоят тъкмо по този начин, тъй като занапред се сблъскват със славата и огромните контракти, само че нормално това продължава за не повече от 2-3 години и в последна сметка постоянството е над всичко останало. Надявам се да го демонстрирам в по-голяма степен отсега нататък.

Звучиш все едно си напът да се откажеш от тениса?

- Нямам никакво желание да се отхвърлям. Много надалеч съм от този миг.

Имаш ли към момента фантазии свързани с тениса?

- Всеки ден. На 31 години съм. Не се имам за толкоз остарял. Има доста останал тенис в мен. В момента съм по-силен физически и душевен, от когато и да било. Не желая да се сравянявам с в никакъв случай и ще повеждам своето лично съревнование - приключва хасковлията своето изявление.



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР