Григор Димитров много обичал да пуска пералня и да мие

...
Григор Димитров много обичал да пуска пералня и да мие
Коментари Харесай

Гришо: Обичам да пера и да мия чинии

Григор Димитров доста обичал да пуска пералня и да мие чинии. 29-годишният хасковлия даде любопитно изявление в Инстаграм в навечерието на присъединяване си на „ Мастърс “-а в Рим.

За следващ път нашето момче отдаде респект на родителите си Димитър и Мария, написа Телеграф.

„ Абсолютно постоянно съм се възхищавал на моите родители и по-конкретно на майка ми. Тя има както външна, по този начин и вътрешна хубост, доста е прочувствена – взел съм много от нейния темперамент. Когато бях тийнеджър и излизах на открито с другари, тя беше извънредно грижовна и опитваше да ме вкара в правия път. До ден-днешен си припомням думите й, преди да напусна България: „ Григор, единственото нещо, което желая от теб, е да бъдеш добър човек в сравнение с популярен първенец. “. Тези нейни думи са се загнездили в съзнанието ми и в никакъв случай няма да ги не помни. От друга страна, татко ми постоянно ми е бил модел за подражателство, воин, към който съм подхождал с огромно почитание и удивление “, споделя Гришо.

Петте неща, които го вършат благополучен, са фамилията, приятелите, тенисът, бързите коли и физическите извършения. Той издаде, че обичаното му място за почивка е езерото Комо в Италия.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР