.Григор Димитров коментира мегасблъсъка с Рафаел Надал от полуфиналите на

...
.Григор Димитров коментира мегасблъсъка с Рафаел Надал от полуфиналите на
Коментари Харесай

Димитров: Платих си за пропуснатите шансове

.Григор Димитров разяснява мегасблъсъка с Рафаел Надал от полуфиналите на шампионата в Пекин, приключил при проваляне от 3:6, 6:4, 6:1 за българина. След загубата Григор съобщи, че си е платил за изпуснатите благоприятни условия против испанеца, които е пропилял при започване на дуела.

Нова огромна тенис борба и отново Матадора усмири българския лъв

„ Много е мъчно да загубиш на подобен стадий от шампионата. Никога не е елементарно да загубиш по този метод, само че би трябвало извадя единствено позитивите за себе си. Това, че завоювах няколко мача подред, е добър знак. В началото на тази среща обаче мисля, че на няколко пъти изпуснах доста положителни шансове. Ако не се възползваш от отдалите ти се благоприятни условия против Рафа, си плащаш. Точно това и се случи”, изясни Димитров.

Надал: Мисля, че изиграх страховит мач

„ Мисля, че играх доста добър тенис. Спечелих втория сет, макар че беше доста мъчно. Можеше да направя доста от нещата по-добре. Също по този начин нямах нужната експедитивност през днешния ден, само че въпреки всичко съм удовлетворен от себе си и оставам положителен. От тук нататък единствено ще надграждам”, разяснява Григор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР