Григор Димитров изпрати един от най-силните си сезони на трева,

...
Григор Димитров изпрати един от най-силните си сезони на трева,
Коментари Харесай

Нямам търпение за Вашингтон: Григор с видео послание от почивката си след Уимбълдън

Григор Димитров изпрати един от най-силните си сезони на трева, по време на който сподели най-хубавото си лице на корта и доближи до финалната осмица в Куинс, след което игра в 1/8-финалите на Уимбълдън. Сега за родния ни представител предстоят няколко седмици отмора, преди още веднъж да го забележим в деяние на корта за началото на така наречен " американско турне ". Както в предходните три години, и през този сезон българинът ще започва серията от шампионати в Съединени американски щати с присъединяване на конкуренцията от категория АТР 500 във Вашингтон (31 юли - 6 август).

Преди това обаче хасковлията реши да се отдаде на заслужена почивка дружно със своята другарка - румънската актриса и модел Мадалина Геня, която през вчерашния ден показа фрагменти от престоя им край басейна. Първата ни ракета обаче не не помни и за професионалните си задължения и през днешния ден снима видео за почитателите си, напомняйки им за идния шампионат във Вашингтон и изразявайки нетърпението си да вземе присъединяване в него.

" Здравейте на всички! Включвам се, с цел да ви кажа, че съм доста разчувствуван да се завърна във Вашингтон това лято и да се включа в Mubadala Citi Open. Вашингтон е ужасно място и една от обичаните ми спирки в Тура. Вземете своите билети от уеб страницата на шампионата и ще се забележим там! ", гласи посланието на най-хубавия ни тенисист. 

 

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР