Григор Димитров излиза срещу Фабио Фонини за мача си от

...
Григор Димитров излиза срещу Фабио Фонини за мача си от
Коментари Харесай

Ето кога излиза Григор Димитров за втория си мач в Париж

Григор Димитров излиза против Фабио Фонини за мача си от втори кръг на Мастърс шампионата в Париж. Двубоят на първата ни ракета е трети в програмата на Корт 1 и ще започва не преди 15:00 часа българско време.

Преди това на корта са заложени два мача. Джак Дрейпър ще играе с Франсис Тиафо, до момента в който квалификантът Микаел Имер се изправя против намиращия се в топ форма Феликс Оже-Алиасим. Григор стартира с сложен триумф над Ботик ван де Зандсхулп след два тайбрек сета, до момента в който Фонини, който размени сънародника си Матео Беретини в главната скица, също имаше тежък дуел против квалификанта от Франция Артур Филс, само че в последна сметка завоюва в три сета.

Фонини и Димитров имат шест мача между тях, като българинът води с 4-2 в директните конфликти. Последният им обаче датира от 2017-а година, когато 31-годишният хасковлия победи в два сета на полуфиналите в Стокхолм. Четири от шестте им дуела са на Мастърс шампионати, в това число един в Париж през 2013, извоюван от Григор в три сета. Единствената победа на Фонини в тези четири въпросни срещи пристигна на домашна земя в Рим през 2015.

Победителят от мача сред двамата ще се изправи в осминафиналите против един всред международния номер 1 Карлос Алкарас и японеца Йошихито Нишиока, които също играят през днешния ден. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР