Григор Димитров изигра пореден епичен мач на Мастърса в Париж,

...
Григор Димитров изигра пореден епичен мач на Мастърса в Париж,
Коментари Харесай

Григор след триумфа над Хуркач: В момента се усмихвам; готов съм за още големи 1/2-финали

Григор Димитров изигра следващ героичен мач на Мастърса в Париж, като трябваше да се оправя с могъщия сервис на Хуберт Хуркач и в един миг изглеждаше като че ли е невероятно полския колос да бъде продънен, само че първата ни ракета се бори до последно и изтръгна триумфа в 3 оспорвани сета, а ето какви бяха първите му думи след успеха:

Григор, поздравления! Започна мача мощно, печелейки първия сет с 6:1, само че след това асовете заваляха от ракетата на твоя противник.

- Направо се бях трансфорах в пътния знак " Stop ". Неговият сервис напряко се възпламени в един миг. Знаех какво да чакам против него, само че в един миг не бях сигурен дали ще мога повече въобще да го пробия. От втория сет нататък, то просто се пробвах да позная накъде ще насочи началния си удар, само че предвижданията ми бяха изцяло неправилни всеки веднъж. Трябваше да остана доста съсредоточен и да се пробвам да вляза в разиграване, когато получа сходна опция. Няколко огромни точки направиха разликата през днешния ден.

Това е втори следващ " Мастърс " 1/2-финал за теб. Колко убеден се чувстваш с играта си сега?

- Достатъчно, с цел да изиграя още един подобен. Това е добър знак. Тялото ми се усеща чудесно, което е най-важното. Главата също е добре. Ако съумея да играя постоянно на това равнище, то ще се слага в позиция да реализира даже още по-добри резултати. Всеки ден би трябвало да се адаптираш към другите противници, което сполучвам да направя добре в хода на седмицата.

Правиш приказен сезон. Днес записа своята 40-та победа, което е най-хубавото ти достижение от 2017-та година насам. Това са огромни цифри, нали по този начин?

- Да, това е отлично. В момента се усмихвам. Мисля, че екипът ми също е благополучен, тъй че сме в чудесно въодушевление.



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР