Григор Димитров изигра един от най-трудните си мачове досега през

...
Григор Димитров изигра един от най-трудните си мачове досега през
Коментари Харесай

Григор преди финала: Няколко точки решиха изхода на мача; очаквам публиката да е срещу мен

Григор Димитров изигра един от най-трудните си мачове до момента през актуалната тенис акция и показва шампионски темперамент, с цел да сътвори цялостен поврат над Карен Хачанов в борбата им за място на финала на АТР 250 шампионата в Марсилия. В минутите след успеха си и класирането за мача за купата във френския град, родната ни първа ракета подчертава върху това, че даже и в своите очи да не е изиграл най-хубавия си мач, то е намерил нужните средства, с цел да победи в срещата:

" В първия сет имах възприятието, че той ме надигра. Допусках голям брой неточности, пробвах да намеря ритъма си, само че значимото е, че продължавах да се боря. Дори в известна степен се ядосвах на себе си, тъй като ударите ми не бяха точни и на нужното равнище. Няколко точки се оказаха от фундаментално значение за крайния излаз на дуела, нищо повече. Това беше страхотна психическа борба, в която до последно имах вяра в триумфа. ", показа най-хубавия ни тенисист за снощния си успех, като след това разяснява и днешния си край с локалния любим Уго Юмбер:

" Няма слаб тенисист, с който да съм играл напоследък. Щастлив съм, че се класираха за финала. Важно е да печелиш, въпреки и да не играеш най-хубавия си тенис. Очаквам публиката да е за него, това е изцяло разбираемо, тъй че не виждам проблем. Надявам се, че ще се насладим на финала. " - приключи Григор, който се намира на една крачка разстояние от юбилейната си десета АТР купа в своята кариера.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР