Григор Димитров имаше изключително позитивен старт на новия сезон, като

...
Григор Димитров имаше изключително позитивен старт на новия сезон, като
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров открива кампанията си в Маями срещу квалификант

Григор Димитров имаше извънредно положителен старт на новия сезон, като записа редица обещаващи резултати, в това число полуфинал на мощния АТР 500 шампионат в Ротердам, преди да се насочи към Инидън Уелс за дебютната Мастърс 1000 конкуренция за годината. Участието на най-хубавия ни тенисист в Калифорния обаче надалеч не протече по стремежи от всички ни метод, откакто българинът завоюва първия сет на дуела си против Джейсън Кублер, само че след това травма в коляното го лиши от опцията да бъде конкурентноспособен на противника си и той взе решението да се откаже в третата част, предпазвайки се от утежняване на положението си.

Към момента на пръв взор наподобява, че контузията е отминала, откакто в серия от видеа от тренировките на Гришо преди старта на надпреварата от същата категория в Маями се забелязваше усъвършенстваното му напредване по корта. С това настъпва време и за откриващия конфликт на първата ни ракета във Флорида, където жребият му отреди да се изправи против квалификанта Ян-Ленард Щруф, с който родният ни представител има цели пет досегашни мача в предишното.

Превесът в тях, въпреки и най-малък, е в интерес на Димитров, който води с 3:2 в салдото на успехите в съперничеството си с германеца. Щруф все още се намира на нежеланата за себе си позиция на номер 103, само че напоследък припомня за дните, когато беше измежду първите 30 на планетата. Въпреки това, погледнем ли моментната спортна форма на двамата през 2023-та, то Григор наподобява като изявен любимец да се поздрави през днешния ден в дуела им, който е четвърти в програмата на Court 1 и ще стартира директно след края на мача сред София Кенин и Анхелина Калинина, а в случай че вие желаете да наблюдавате онлайн откриващия конфликт на първата ни ракета на Мастърса в Маями, то можете да го извършите на някой от следните линкове:

  (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР