Григор Димитров има идея да направи академия за тенис в

...
Григор Димитров има идея да направи академия за тенис в
Коментари Харесай

Григор Димитров представил на Радев идеята си да направи академия за тенис в България

Григор Димитров има концепция да направи академия за тенис в България, оповестиха от пресслужбата на президента. Деветият в международната класация е срещнал Румен Радев с задачите си по време на срещата им.

Тенисистът се прибра за малко в България след ранното си отпадане от последния за годината шампионат от Големия шлем - US Open. Приемът не беше разгласен авансово, а от прессекретариата на президентството в началото отхвърлиха информация за мотива за срещата.

Впоследствие от пресслужбата оповестиха, че Радев е поздравил Димитров за извоюваната купа в Синсинати, а тенисистът е показал концепцията си за академия в България. Според посоченото в известието, двамата са се обединили към тезата, че " вдъхновението на младежите да се занимават със спорт, да се усъвършенстват и да си слагат високи цели е обща задача на спортните дейци и на институциите ".

" С неуморния си труд, предпочитание за победа и отдаденост към спорта вдъхновявате стотици деца, които вземат ракетата и старателно упражняват на корта. Вие изведохте българския мъжки тенис до недостигнато до този миг равнище ", декларирал Радев.

 Григор Димитров показал на Радев концепцията си да направи академия за тенис в България
© президент пресцентър
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР