Григор Димитров игра много стабилно и за пети път от

...
Григор Димитров игра много стабилно и за пети път от
Коментари Харесай

Григор Димитров пак победи Манарино и е на осминафинал

Григор Димитров игра доста устойчиво и за пети път от пет мача победи настоящия първенец на " София оупън " Адриан Манарино - 6:3, 6:3, по този начин се класира на осминафинал на Мастърса в Индиън Уелс, Калифорния.

Един пробив в първия сет и два във втория разрешиха на първата ни ракета да усъвършенства представянето си от предходната година в Рая на тениса.

За място на четвъртфинала Димитров ще излезе против Даниил Медведев, справил се със Себастиан Корда - 6:4, 5:7, 6:3. Първата ракета на Русия (№4 в света) води с 6:3 в мачовете посред им.

Срещу Манарино най-хубавият ни тенисист взе задатък за 3:1, бързо затвърди, а до края на сета нямаше особени проблеми и дръпна с 1:0.

Сходен бе сюжетът и във втория - брейк за 3:2, затвърждаване и до края самодейността остана в Григор. Той не дочака да сервира за успеха, а проби още един път - 6:3 и 2:0 за 81 минути.

Бомбата хвърли 20-годишният италианец Лука Нарди, който е 123-ти в ранглистата, само че въпреси това съумя да отстрани завърналия се в Индиън Уелс след Коронавирус годините Новак Джокович - 6:4, 3:6, 6:3.

Нарди отпадна на квалификациите, само че въпреки всичко попадна в главната скица като " благополучен губещ ". В идващия кръг той ще срещне Томи Пол (САЩ).
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР