Григор Димитров и Виктория Томова ще започнат участието си на

...
Григор Димитров и Виктория Томова ще започнат участието си на
Коментари Харесай

Григор и Томова започват във вторник на Australian Open


Григор Димитров и Виктория Томова ще стартират присъединяване си на Australian Open във вторник (17 януари). Това стана ясно след публикуването на графика за първия ден от конкуренцията, в който първите ни ракети не попадат, защото в понеделник ще се изиграят мачовете от горната половина на схемите.

Димитров ще играе с Аслан Карацев в първи кръг, а при триумф ще се изправи против Ласло Джере или квалификант във втората фаза. В трети кръг е вероятен конфликт сред българина и Новак Джокович, а останалите му евентуални съперници за този стадий от шампионата са Роберт Карбайес Баена, Уго Делиен или квалификант.

От своя страна Виктория Томова нямаше необикновен шанс при жребия. Той отреди първата ни ракета да се изправи против олимпийската шампионка Белинда Бенчич. Швейцарката, която понастоящем е №13 в ранглистата, се намира в доста добра форма, като през вчерашния ден нанесе на Каролин Гарсия нейното първо проваляне за сезона и през днешния ден ще играе полуфинал на WTA 500 шампионата в Аделаида.

При победа Томова ще играе с Клеър Лиу или Медисън Бренгъл във втори кръг, а евентуалните ѝ съпернички за третата фаза са Мартина Тревизан, Анастасия Павлюченкова, Камила Джорджи или квалификантка.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР