Григор Димитров и Виктория Томова ще направят втори опит да

...
Григор Димитров и Виктория Томова ще направят втори опит да
Коментари Харесай

Втори опит за първите мачове на Григор Димитров и Вики Томова на Уимбълдън

Григор Димитров и Виктория Томова ще създадат втори опит да изиграят дуелите си на тенис шампионата от Големия шлем Уимбълдън.

Димитров е подложен под номер 21 и ще се изправи против миналия през квалификациите японец Шо Шимабукура, който е на 162-о място в международната класация.

Двубоят на Григор открива програмата на 18-и корт в „ Ол Инглънд клъб “ в Лондон, която стартира в 13:00 часа наше време

Томова пък ще би трябвало да довърши срещата си на корт №8. Мачът ѝ против 27-ата в схемата Бернарда Пера от Съединените щати беше спрян през вчерашния ден при резултат 6:7(3), 1:0 и 40:40 поради дъжд, който продължи до вечерта и отсрочи всички срещи на откритите странични кортове.

Двубоят е трети в програмата и би трябвало да бъде обновен след доиграването на мъжкия мач сред французите Майо и Бонзи, спрян при 6:3, 5:3.

Виктория трябваше да играе през днешния ден и среща на двойки. Заедно с италианката Лучия Брондзети те обаче ще се срещнат на следващия ден с №13 в схемата Мию Като (Япония) и Алдила Сучиади (Индонезия).
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР