Григор Димитров и Виктория Томова ще бъдат единствените ни двама

...
Григор Димитров и Виктория Томова ще бъдат единствените ни двама
Коментари Харесай

Програма за вторник: Григор и Томова стартират на US Open в удобно за гледане време

Григор Димитров и Виктория Томова ще бъдат единствените ни двама представители и на идния US Open, като всеки от тях ще изиграе откриващия си дуел в Ню Йорк във вторник, когато ще се състоят срещите от горната част на схемата при мъжете и от долната половина при дамите.

Първи на корта в игра ще забележим Димитров, който ще открие акцията си с дуел против международния №115 Алекс Молчан, с който нямат формален мач между тях досега. Словакът избира да се изявява на клей съревнования и през последните 6 месеца няма изигран дуел на твърди кортове. Освен това той има отрицателен баланс победи-загуби през сезона, което е още една причина да считаме най-хубавия ни тенисист за любимец в идната среща.

Сблъсъкът сред Димитров и Молчан е плануван за вторник, като е втори подложен в програмата на корт №7. Това значи, че началото на мача се чака да бъде сложено не преди 19:30 часа българско време.

Корт №7 (начало 18:00 часа):

1. Ашлин Крюгер - Мари Бузкова 

2. Григор Димитров - Алекс Молчан

3. Томас Мартин Етчевери - Ото Виртанен

4. Кинуен Женг - Надя Подороска

Малко по-късно на корта ще излезе и първата ни ракета при дамите Виктория Томова, която през вчерашния ден завоюва трофея на WTA 125 шампионата в Чикаго и идва в Ню Йорк в серия от 5 следващи победи. Нейна първа съперничка там ще бъде 21-годишната представителка на домакините Пейтън Стърнс, която понастоящем се намира под №58 в международната класация и по-рано през годината доближи до първия си WTA край на конкуренцията в Богота. 

Предстоящият дуел сред Томова и Стърнс ще бъде първи в историята на тяхното съревнование и се чака да стартира не преди 21:30 часа българско време във вторник, защото е трети в програмата на корт №12 след един дамски и един мъжки конфликт.

Корт №12 (начало 18:00 часа):

1. Линда Носкова - Медисън Бренгъл

2. Карен Хачанов - Майкъл Мо

3. Виктория Томова - Пейтън Стърнс 

4. Даниел Елахи Галан - Даниел Еванс

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР