Григор Димитров и Стан Вавринка ще доиграят утре мача си

...
Григор Димитров и Стан Вавринка ще доиграят утре мача си
Коментари Харесай

Григор доиграва с Вавринка при 0:2 сета

Григор Димитров и Стан Вавринка ще доиграят на следващия ден мача си от третия кръг на Откритото състезание на Франция Ролан Гарос. Българинът изостава с 6:7 (5), 6:7 (4) против поставения под №24 швейцарец Вавринка. Заради късния час и спускащата се мрачевина дуелът сред двамата бе пресечен след 2 часа и 6 минути игра и ще бъде доигран на следващия ден, само че задачата пред нашето момче наподобява повече от сложна.
в никакъв случай до момента в кариерата си не е преодолявал етапа на третия кръг на шампионата от " Големия шлем " в Париж. Хасковлията има 4 победи от 8 мача против срещу първенеца на " Ролан Гарос " от 2015 година, само че в никакъв случай до момента не го е побеждавал на шампионат от " Големия шлем ". За да го стори за първи път, 28-годишният ни тенисист ще би трябвало да направи поврат от 0:2 сета.

В двата изиграни сета Вавринка осъществя общо 13 аса, против единствено един за Димитров. Двойните неточности на двамата бяха по три, само че предимствотона Вавринка пристигна от по-големия брой уинъри – 37 против 20. Шампионът от 2015 година обаче позволи и доста непредизвикани неточности – 36 против 19 за Димитров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР