Григор Димитров и спряганата преди време за негово гадже Серина

...
Григор Димитров и спряганата преди време за негово гадже Серина
Коментари Харесай

Гришо тренира със Серина Уилямс, докато Лолита е в Монако

Григор Димитров и спряганата преди време за негово гадже Серина Уилямс не престават да са си близки го демонстрираха преди часове, до момента в който обичаната му Лолита се прибра в Монако.

Българинът и американката няколко години упражняваха дружно в академията на Патрик Муратоглу, за последно го направиха през септември предходната година преди " Ролан Гарос ", а в този момент поддържаха форма в Маями. Димитров самичък се похвали с фрагментите в обществените мрежи и написа - Партньорът ми за тренировки е по-добър от твоя!

Припомняме, че американката, която преди време си падаше по българина, към този момент се срещна с новата му обич Лолита Османова и даже неотдавна им подари маски за лице от своята марка, с които да се пазят от COVID-19 в Австралия.

Гришо наподобява изцяло възобновен от травмата в кръста, която получи по време на Аустрелиън Оупън и в случай че всичко е наред, би трябвало да го забележим на шампионата в Акапулко на 15 март. Серина пък ще си остане в Маями до 23 март, с цел да се включи в WTA 1000 шампионата в града.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР