Григор Димитров и Серина Уилямс никога не са криели приятелските

...
Григор Димитров и Серина Уилямс никога не са криели приятелските
Коментари Харесай

Ще ми липсваш: Григор с послание към Серина след новината за отказването ѝ

Григор Димитров и Серина Уилямс в никакъв случай не са криели другарските си взаимоотношения, като постоянно прекарват свободното си време дружно и даже неотдавна посетиха дружно концерт на The Weeknd във Вашингтон. Освен това българинът неведнъж е заявявал по какъв начин именитата американка е най-близката му другарка от WTA Тура и нееднократно му е пособия да откри салдото сред спорта и живота отвън тениса.

През вчерашния ден пък 23-кратната носителка на титли от Големия шлем разгласи, че към този момент е подготвена да постави завършек на популярната си кариера и това ще бъдат последните ѝ седмици на професионалната тенис сцена, като най-вероятно тя ще се сбогува с тениса на идното Открито състезание на Съединени американски щати. Сред хората, които изпратиха обръщение към някогашната №1, беше и най-хубавият ни тенисист, който разгласява в Instagram няколко фотоси дружно със Серина и написа:

" Гордея се с теб, Серина, поради всичко, което си постигнала и което продължаваш да правиш! Нямам самообладание да видя какво ти е подготвил животът отсега нататък. Но ще ми липсваш ", показа първата ни ракета.

Awww
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР