Григор Димитров и Рафаел Надал направиха шоу в благотворителен мач,

...
Григор Димитров и Рафаел Надал направиха шоу в благотворителен мач,
Коментари Харесай

Григор Димитров и Рафаел Надал направиха шоу в благотворителен мач

Григор Димитров и Рафаел Надал направиха шоу в благотворителен мач, игран в Атланта. Испанецът се наложи със 7:5, 6:3 пред цялостните трибуни.

Приходите от мача ще бъдат ориентирани към фондацията на Надал и към Националната тенис фондация на Съединени американски щати, която провежда събитието.

" Той е един от играчите, които искаш да наблюдаваш, поради стила и характера му. Освен това прекарваме време дружно в Майорка. Тренираме, качваме се на лодка, ловим риба. Мисля, че нашето другарство минава оттатък тениса и това е най-важното ", сподели Надал за Димитров, представен от " Тенискафе ".

Преди мача българинът също се изрече ласкаво за испанеца. " Рафа е специфичен, той е изключителна персона. Прекарал съм доста време с него, както на корта, по този начин и отвън него. Тренирали сме, били сме дружно отвън игрището и съм научил доста от него. Имах сложен интервал преди време и тогава упражнявах с него, като по-късно формата ми доста се усъвършенства. Всичко е към него е позитивно ", съобщи Димитров.

Преди няколко дни двамата играха в полуфиналите в Акапулко, като тогава испанецът завоюва в два сета. Впоследствие Надал стана първенец.

Sub for @GrigorDimitrov wins him the game (I think tbh wasn`t paying attention to score) pic.twitter.com/TDMlu8tJY3
- idk (@faultinourserve) March 3, 2020

Both @RafaelNadal & @GrigorDimitrov feel like theyve had some questionable line calls pic.twitter.com/MRe5ZVIx70
- Eiman (@pokeimom) March 3, 2020
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР