Григор Димитров и последната му (засега) приятелка са на ваканция.

...
Григор Димитров и последната му (засега) приятелка са на ваканция.
Коментари Харесай

Григор се прави на фотограф за Мадалина

Григор Димитров и последната му (засега) другарка са на почивка.

Българската звезда в тениса и румънската звезда и модел Мадалина Геня разпускат дружно, откакто някогашният №3 в света завърши сезона на трева и ще се ориентира към шампионатите на твърди кортове в Северна Америка.

Димитров и Мади се любуват на тропически условия и употребяват времето си, с цел да се забавляват. Геня пусна в обществените мрежи малко видео, в което театралничи пред приятеля си, с цел да я снима. Григор не е професионален фотограф, само че употребява телефона си за няколко фрагмента, а след това помоли румънката да остане в същата позиция на леглото, с цел да запише и клипче.

След като Мадалина се появи за първи път в ложата на Григор за мача му с Карлос Алкарас в Мадрид, а след това двамата бяха дружно в Рим и пуснаха горещи интимни фрагменти, почитателите към този момент се питат дали майката на момиче ще дойде в България, с цел да се види с родителите на нашия тенисист в Хасково, както направи Лолита Османова. Друга от предходните приятелки на Григор - Никол Шерцингер, пък бе в столицата, когато Димитров завоюва Sofia Open през 2017 година

Димитров пусна в профилите си в обществените мрежи малко видео във връзка идното си присъединяване на шампионата във Вашингтон. Бившият №3 в света изяснява на почитателите си, че постоянно доста е обичал да играе във федералната столица на Съединени американски щати. Мачовете от главната скица стартират на 31 юли.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР