Григор Димитров и половинката му Мадалина Генеа се превърнаха в

...
Григор Димитров и половинката му Мадалина Генеа се превърнаха в
Коментари Харесай

Гришо и Мадалина станаха атракция, зашеметиха всички във Венеция

Григор Димитров и половинката му Мадалина Генеа се трансфораха в огромната атракция от осмия ден на 80-ото издание на кинофестивала във Венеция. Двамата дойдоха с гондола в „ Палацо дел Чинема “ и се разцелуваха и прегръщаха пред всички по фамозните канали на града.

35-годишната румънска актриса и певица беше оповестена за кралица на вечерта от списание „ Венити Феър “, която щяла да бъде скучна без нейната поява. Мадалина украси аления килим в бяла рокля с щраусова боа, дело на стилния бранд „ Пинко “, а за фотография от събитието написа: „ Усмихвам се, тъй като бебчето ми е тъкмо пред мен “.

Според изданията на Апенините тя е засенчила даже израелския топмодел Бар Рефаели (38), която се прочу с 4-годишната си връзка с Леонардо ди Каприо, а след това се омъжи за предприемача Ади Езра и му роди три деца. Във Венеция синеоката дива беше в компанията на Езра и носеше черен тоалет с бяло покривало на „ Елизабета Франки “.

Поводът хубавиците да се появят на фестивала беше премиерата на кино лентата „ Произход “ (Оrigin) на режисьорката Ава Дюверне. Той е част от конкурсната стратегия и споделя за преселението на тъмнокожото население на Съединени американски щати от селскостопанския Юг към промишлените Север и Запад.

Perfection does not exi-
— Krasimir
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР