Григор Димитров и националите на България за ATP Cup дадоха

...
Григор Димитров и националите на България за ATP Cup дадоха
Коментари Харесай

Григор Димитров основния си приоритет за началото на сезона

Григор Димитров и националите на България за ATP Cup дадоха конференция преди началото на шампионата в Сидни. Хасковлията показа, че няма да взе участие на всички шампионати при започване на годината. Той ще внимава поради тежката травма в рамото, която лекува през предишния сезон и му пречеше да играе пълноценно.

" Ще бъде година, която ще си припомням до края на живота ми. Тялото ми се усеща сносно в този момент. Все още следя под лупа доста огромна част от работата ми и от това, през което преминавам. Определям ритъма си по верния метод.

Няма да избързвам и да играя прекалено много шампионати в ранната фаза на сезона. Ще се грижа за тялото си. Това е приоритет номер едно. Очевидно, не се състезавах пълноценно в първите четири месеца от 2019 година и това сложи пред мен доста подозрения, изпаднах обратно в ранглистата. Но в това време бях кадърен да се възстановя, колкото се може по-бързо и в този момент се надявам, че съм в позиция, от която мога единствено да се усъвършенствам. Наистина ще се съсредоточа върху това.

Няма подозрение, че това е предизвикателство. Винаги ми е било фантазия да бъда от другата страна и мисля, че да си треньор в никакъв случай не е елементарно. Не знам дали ще бъда добър треньор. Мога единствено да споделям опита си и визията си с другите момчета ", съобщи Григор.

В петък българите стартират присъединяване си в Сидни. Димитър Кузманов открива конкуренцията против Камерън Нори. Мачът ще стартира в 8:30 часа. След това Григор ще се изправи против Дан Еванс.
 България сподели екипите за ATP Cup, Гришо стана художник
България сподели екипите за ATP Cup, Гришо стана художник

Родните национали се изправят против Англия в петък
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР