Григор Димитров и Мария Шарапова са на път да се

...
Григор Димитров и Мария Шарапова са на път да се
Коментари Харесай

Гришо и Маша се събират? Нови искри между звездите в Пекин

Григор Димитров и Мария Шарапова са на път да се съберат още веднъж. Тенис звездите се срещнаха в Пекин, а съдейки по погледите, които си размениха, май остарялата тръпка не е забравена, дочу HotArena .

Двойката бе изловена от фотографи в миг на изключителна непосредственост по време на празненството, което се състоя преди надпреварата. Дори се появиха фотоси, на които Григор гледа замечтано Маша, а на други двамата си шушукат нещо интимно.

Снимките още веднъж сложиха под въпрос връзките на спортиста с певицата Никол Шерцингер. От много време се спекулира, че двамата са пред разлъка, а една от аргументите са непрекъснатите им разминавания в графиците.

Докато Никол е в отмора, Гришо е на надпревари, или противоположното. Нищо чудно, че все по-усилено се приказва, че възприятията посред им са почнали да охладняват.

Друга допустима причина за раздялата сред двамата е желанието на Никол да се омъжи и да има деца. Но въпреки всичко певицата е на 39 години и това е обикновено.

От друга страна, тенисистът по никакъв начин не се вълнува от тези вероятности, а вниманието му е ориентирано единствено към кариерата. Още повече, че е с цели 13 години по-млад от приятелката си.

Любопитна детайлност е, че преди време Маша и Гришо признаха, че връзката им е почнала тъкмо в Пекин. Връщането към спомените може да разгорите старите искри, считат мнозина.

Иначе, до момента в който бяха в китайската столица, българинът и колежката му Петра Квитова получиха още едно признание—за най-стилни тенисисти. Те бяха наградени със специфични съдове от тънък китайски порцелан.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР