Григор Димитров и Лолита Османова дължат любовта си на една

...
Григор Димитров и Лолита Османова дължат любовта си на една
Коментари Харесай

Колега на Гришо го сватоса с Лолита

Григор Димитров и Лолита Османова дължат любовта си на една от огромните звезди в тениса сега. Става дума за международния номер три Даниил Медведев, научи HotArena.

Именно Медведев ги е показал публично един на различен. Димитров и Медведев постоянно упражняват дружно, когато са в Княжество Монако, където живеят. Те употребяват кортовете в локалния клуб. Именно там Гришо забелязал Лолита, а Даниил ги срещнал.

Руснакът и брачната половинка му Дария също живеят в княжеството. Те се оказаха комшии на половинката на Гришо. Лолита и дамата на Медведев са доста положителни приятелки. Също като Османова Даша е сполучлива тенисистка при девойките, само че приключва рано кариерата си. Даниил е едвам на 22 година, когато се оженва за московчанката след US Open 2018. Благодарение на нейната поддръжка Медведев реализира куп триумфи на корта и доближи до №2 в международната класация. Лолита толкоз държи на Дария, че даже й прати букет чак от Америка за рождения ден й ден. Съпругата на Даниил се похвали с подаръка и написа: " Дори от Маями не ме забравяш ".

След завръщането в Монако с Григор след шампионатите от началото на годината Медведев и брачната половинка му върнаха жеста на Лолита. В дома й я чакаха цветя от тях, като мотивът не стана явен, писа " България Днес ".

Руснакът е измежду приятелите на Гришо в тура. Преди няколко месеца двамата останаха по едно и също време без книжки за известно време. Причината е, че бяха хванати да карат неразумно дружно с още няколко водачи по пътя, който свързва академията на треньора Патрик Муратоглу край Ница и мястото, където живеят - Монте Карло. Тенисистите карали с сред 160 и 180 км/ч при позволени 110 км/ч в дадения сектор. Първоначално служителите на реда не разпознаха известните спортисти, само че идентичността им бързо бе открита.



Даниил и Дария са комшии и близки другари на Османова

В същото време стана ясно, че Лолита няма да бъде с Гришо на шампионата в Мадрид. Това е първата конкуренция тази година, в която той ще взе участие, а обичаната му няма да е с него. " Няма да бъда с него в Мадрид, защото се нуждая от малко отмора от това непрекъснато пътешестване, само че възнамерявам да го поддържам онлайн в Рим ", показа Османова в лайвчат в инстаграм тези дни.

Тя добави, че не е била в Българоя, само че се надява скоро да пристигна.  " Не, не съм била до момента в България, само че съм чувала страхотни неща за тази страна. Имам в действителност огромно предпочитание да я посетя и давам обещание, че при първа опция ще го направя ", сподели половинката на Гришо. Лолита показа, че не знае доста думи на български, само че особено за почитателите си сподели: " Липсваш ми ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР