Григор Димитров и Хуберт Хуркач ще участват в турнира на

...
Григор Димитров и Хуберт Хуркач ще участват в турнира на
Коментари Харесай

Григор Димитров и Хуркач ще играят на двойки в Монте Карло


Григор Димитров и Хуберт Хуркач ще вземат участие в шампионата на двойки на Мастърса в Монте Карло. Двамата са се записали при каретата, като ще се възползват от опцията за повече спортен тенис на алена настилка.

Турнирът в Княжеството е първи от сериите АТР 1000 на клей, а измежду имената при двойките има и други забавни тандеми: Карен Хачнов/ Андрей Рубльов, Холгер Руне/ Тейлър Фриц, Диего Шварцман/ Яник Синер.

Григор Димитров и Хуберт Хуркач сервираха огромна изненада в шампионата на двойки в Индиън Уелс. Двамата отстраниха поставените под №2 Раджийв Рам и Джо Солсбъри след двусетов триумф. Едиснтвеният пробив в мача бе на сметката на българо-полското дуо, което по нищо не отстъпваше на доста по-опитните си съперници и стигна до успеха след 84 минути на корта.

Преди това първите ракети на България и Полша играха на Мастърса в Рим предходната година, където отстраниха Иван Додиг и Остин Крайчек (2-6, 7-6, 10-6), само че на осминафинала изгубиха от оглавяващите схемата Никола Мектич и Мате Павич (5-7, 5-7).

В последния си сингъл мач Димитров отпадна на Мастърс шампионата в Маями след проваляне от Яник Синер в трети кръг.
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: изкуствен интелект и Григор Димитров
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР