Григор Димитров и Хуан Мартин дел Потро бяха елиминирани експресно

...
Григор Димитров и Хуан Мартин дел Потро бяха елиминирани експресно
Коментари Харесай

Гришо отпадна експресно на двойки в Индиън Уелс

Григор Димитров и Хуан Мартин дел Потро бяха отстранени експресно още в първия си мач на двойки на шампионата в Индиън Уелс. Те бяха победени от Фелисиано Лопес и Марк Лопес с 6-4 6-2.

Първият сет стартира със относително рутинни подавания, преди испанците да поведат с 40-15 на непознат сервис при 2-2. Реализираха още първия брейкбол и излязоха напред в резултата.

източник: Gulliver/Getty Images

Испанците продължиха по-агресивно и се добраха до точки за пробив в идващите два сервис гейма на съперниците си.

Димитров и Хуан Мартин дел Потро се избавиха. При 5-4 българинът и сътрудникът му си издействаха три шанса да върнат пробива, само че не съумяха да го създадат и отстъпиха в първия сет с 4-6.

Втората част стартира с ранен задатък за Лопес/Лопес. Още в откриващия гейм те поведоха с 40-0 на начален удар на съперниците си и въпреки да се стигна до дюс, взеха решаващата точка и затвърдиха на 15 – 2-0.

Димитров/Дел Потро се добраха до два шанса да върнат интригата при 2-1, само че пропиляха и двата, след което отстъпиха на 0 в своето подаване. Фелисиано Лопес и Марк Лопес имаха два мачбола на начален удар на противниците си, само че трябваше да чакат до своя, с цел да дадат завършек на мача – 6-4 6-2.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР