Григор Димитров и Екин-Су Чулчулоглу: Любовна връзка или просто приятелство?

...
Григор Димитров и Екин-Су Чулчулоглу: Любовна връзка или просто приятелство?
Коментари Харесай

Григор Димитров и Екин-Су Чулчулоглу: Любовна връзка или просто приятелство?

Григор Димитров и Екин-Су Чулчулоглу: Любовна връзка или просто другарство? Риалити звездата Екин-Су Чулчулоглу показа, че сред нея и българския тенисист Григор Димитров има нещо. Новината за тяхната романтика стартира да циркулира след Откритото състезание на Съединени американски щати, когато „ Дейли мейл “ заяви, че двамата са видяни дружно в Париж и Монте Карло, където Григор живее.

В присъединяване си в предаването Watch What Happens Live на Bravo TV, Чулчулоглу, сюрпризирана от водещия Анди Коен с въпрос за Димитров, показа: „ Ние сме другари и поддържаме връзка. Това е персоналният ми живот “, без да прецизира дали това значи освен това от другарство.

Григор Димитров и Екин-Су Чулчулоглу: Любовна връзка или просто другарство?

Коментарите в обществените мрежи не закъсняха, като мнозина показаха угриженост за въздействието на половинките върху спортната кариера. Реакции като „ Пази се, Димитров “ и „ Григор е състезател “ демонстрират по какъв начин почитателите следят деликатно персоналния живот на тенисиста.

Екин-Су, на 30 години, е известна с разностранните си ползи, участвайки в риалити излъчвания, състезания за хубост и даже турски сапунени опери. Тя е донор на Британския червен кръст, помагайки на потърпевшите от трусове в Турция и Сирия, измежду които са и нейни родственици.

Междувременно, Григор Димитров е в Китай, където отхвърли присъединяване в шампионата в Пекин, само че продължава да се забавлява. Той влезе в ролята на барман, раздавайки кафе на почитателите, и даже се разноски по улиците на столицата, облечен в розово.

Григор Димитров Димитров е български професионален тенисист. В своята кариера е спечелил 9 трофеи на сингъл от Световния Тур на ATP (Асоциацията на професионалните тенисисти). През октомври 2013 година в Стокхолм, Димитров става първият българин спечелил купа на ATP Tour. През м.юли 2014 година за първи път се изкачва в Топ 10 на най-хубавите тенисисти в света. На 20 ноември 2017 година, откакто печели купата на заключителния заключителен шампионат на ATP, доближава до своето върхово достижение – 3-то място на сингъл в международната класация и остава на тази позиция 10 поредни седмици.

В интервала юли 2014 година – ноември 2018 година Григор Димитров общо 81 седмици e измежду най-хубавите 10 тенисисти в света, от които 63 поредни седмици (21 август 2017 година – 4 ноември 2018 г.). От 1 април 2024 година още веднъж е в Топ 10 на международната класация на най-хубавите тенисисти в света.

Източник: Telegraph.bg

Още вести четете в: Свят За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР